Hoe werkt het?

 

Voor het tot stand brengen van een project is het van groot belang dat de juiste kennis in huis is. Deze kennis wordt door Golden Knowledge verzorgd. Wij hebben Engineers die wij door een uitgekiend programma hun kennis blijvend laten updaten en uitbreiden. Kennis is dus paraat.

We’ve got the “Golden Knowledge” for you!!

Visie

Onze wereld ontwikkelt zich razendsnel met andere waarden en relaties, een generatie die meer diversiteit wil maar met de vorm van zekerheid. We koppelen onze waardevolle projectteam engineers aan projecten die onderling hun kennis en expertise delen om het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau te behalen. Wij nemen de tijd om te reflecteren op ons werk zodat we kunnen blijven innoveren in deze veranderende technische markt.

Missie

Als projectorganisatie zijn wij de toegewijde partner voor bedrijven in de infra, energie, food en industrie.
Wij hebben het rotsvaste geloof dat wij met het delen van technische kennis iedereen met elkaar kunnen verbinden. Techniek is en zal een doorslaggevende rol blijven spelen in de huidige en nieuwe wereld. Het team bestaat uit gespecialiseerde projectadviseurs die grote passie hebben voor het vak.
Wij zijn groot genoeg om nationale- en internationale projecten te dragen en klein genoeg om persoonlijk te zijn. Door op deze manier bij te dragen aan het succes van projecten leveren wij een waardevolle bijdrage aan de wereld van morgen.

We’ve got the “Golden Knowledge” for you!
Vrijblijvende afspraak?
Bent u opzoek naar de ideale partner op het gebied van recruitment? Maak dan een vrijblijvende afspraak!
Wij selecteren de beste technisch professionals voor u!
Golden Knowledge B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.